Tre nye fleksible tv-pakker: VælgSelv tv-kanaler ovenpå Lille tv-pakke

Tv-markedet er præget af, at flere og flere efterspørger mere valgfrihed i forhold til deres tv-pakke og de tv-kanaler, de betaler for. Stofa giver nu det bedste fra begge verdener med det nye tv-produkt Vælg-Selv: Valgfrihed samt prisfordel ved en tv-pakke.

Kontakt Stofa Kundeservice på telefon 88 30 30 30 – ekspedition hverdage kl. 8-17.

Der er stor fleksibilitet, og du kan skifte kanaler hver måned. Med Stofa VælgSelv kan du nemt tilføje dine yndlingskanaler. Vil du have flere sportskanaler eller mere børneunderholdning? Du kan vælge mellem mere end 80 kanaler.

VÆLG-SELV er til dig, der synes ikke at have behov for en stor tv-pakke, men ønsker fleksibilitet og bestemte kanaler. Fx sportsfans, som nu kan sammensætte deres egen ”sportspakke” med de dyre sportskanaler.

Se mere omtale af VÆLG-SELV her – Se tillægskanalerne på TV-KANALER her