Dalumgård Antenne Laug og Stofa holder for andet år i træk priserne i ro for tv-kunder.

Efteråret er sæson for prisstigninger på det danske tv-marked. For andet år i træk gælder det dog ikke, hvis du er medlem af Dalumgård Antenne Laug. Sammen med Stofa har vi nemlig gjort det muligt at holde tv-pakke-priserne i ro i hele 2022.

Der er gode nyheder for alle Stofas tv-kunder. Den danske tv- og internetudbyder, der er en del af Norlys, har nemlig i samarbejde med Dalumgård Antenne Laug besluttet at holde tv-priserne i ro for andet år i træk.

Det fortæller Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i Norlys Digital:

– Mange tv-selskaber regulerer hvert år priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. Vi har dog sammen med antenneforeningerne valgt at gå en anden vej for andet år i træk, og låser derfor igen vores priser på tv-pakkerne.

Den store tv-pakke opgraderes med Discovery+ og SPORT LIVE

Det er dog ikke kun på prissiden, at Stofa og antenneforeningerne kan berette om gode nyheder. Også på indholdssiden kan kunderne se frem til at fastholde kvaliteten på indholdet i den Lille og Mellem tv-pakke. Men endnu bedre er det, at den store tv-pakke opgraderes på flere punkter:

– Vi kan glæde vores kunder med, at vi opgraderer vores store tv-pakke med kanalerne Discovery+ samt SPORT LIVE, der førhen har været et tilvalg, som kunne tilkøbes, men nu bliver kanalen en fast del af vores store tv-pakke. Discovery+ bliver også mulig at tilføje i vores VælgSelv-univers for de kunder, der ikke har den store tv-pakke, fortæller Jesper Kjelgaard.

Dalumgård Antenne Laug vil sikre attraktive fordele til medlemmer

Beslutningen om at fastholde prisniveauet endnu et år er et udtryk for, at man hos Stofa ønsker at styrke sin position og gøre det så attraktivt som muligt at være kunde. Det kunne dog ikke lade sig gøre uden et bredt samarbejde med antenneforeningerne, herunder Dalumgård Antenne Laug, og hos formand Søren Lauridsen er der ingen tvivl om, at det kommer medlemmerne til gavn:

– Dalumgård Antenne Laug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at medlemmerne for andet år i træk ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold. Det bekræfter bare endnu en gang vores gode samarbejde med Stofa og ikke mindst, at der er en stor styrke i fællesskabet, slutter Søren Lauridsen.